Uw verhuis onze passie!!!

U bent op zoek naar een verhuisbedrijf te Aalst of Ninove en actief in de regio Oost-Vlaanderen voor uw persoonlijke verhuis of de verhuis voor uw bedrijf? Dan bent u bij Verhuizingen Van Der Elst aan het goede adres!

Uw betrouwbare partner

Een jarenlange ervaring en een professionele aanpak maken van Verhuizingen Van Der Elst een betrouwbare verhuispartner. Onze deskundige professionals verhuizen de meubels en andere spullen van gezinnen of ondernemingen.

Wij verzorgen uw volledige verhuizingen, van A tot Z, en bieden ook een aparte liftservice aan. Verder kunt u bij ons ook terecht voor meubelbewaring.

Bij verhuizingen bieden wij u de eerste 50 km graag gratis aan! Bij elke verhuis is de ervaren zaakvoerder steeds ter plekke om alles in goede banen te leiden. Hij spendeert daarbij extra aandacht aan een goede gang van zaken, hoge kwaliteit en vlotte service!

Hele regio Oost-Vlaanderen

Verhuizingen Van der Elst kunt u inhuren voor alle regio’s in Oost-Vlaanderen. Zo denken we aan Aalst, Ninove, Geraardsbergen, Haaltert, Erpe-Mere, Herzele, Zottegem, Brakel, Gooik, Lennik, Ternat, Asse, Schepdaal, Dilbeek, Dendermonde, Lebbeke…

Interesse om onze gespecialiseerde diensten in te huren? Twijfel dan niet en contacteer ons! U kunt ons met uw vragen steeds bereiken via onze contactpagina. Wij helpen u dan heel graag verder!

Bekijk alvast enkele foto’s van onze verhuiswagens, liften en andere uitrusting.

Back to Top